Miljøfoto

 

Invisalign

Invisalign, også kaldet Clear Aligners er gennemsigtige skinner til tandretning

Invisalign er ikke usynlig, men man skal tæt på for at bemærke at der er en skinne på. Invisalign er lavet af stærkt termoplastisk materiale, der er medicinsk godkendt. De bliver formstøbt til hver enkelt patient, som skal bære den i 1-2 uger, mindst 22 timer i døgnet. Herefter skiftes den til en ny, der kan flytte videre på tænderne i de næste par uger.

I alt varer en behandling 1-2 år.

Man ser resultatet før behandlingen starter

Fordi alle skinnerne er fremstillet før behandlingen starter, kan man se det færdige resultat i det formstøbte materiale, hvilket for mange vil være en stor fordel.

Skinnen tages ud ved måltider

Udover det visuelle er det en stor fordel at patienten kan tage skinnen ud ved måltider og når tænderne skal børstes. Det gør hverdagen nemmere.

Også kendt som
CLEAR ALIGNERS – GENNEMSIGTIGE SKINNER – TANDSKINNER


 

Alle kan have udbytte af invisalign.
   
Døgnet rundt (22 timer).
   

Behandlingstiden er 1–2 år.

   

Skinnerne er lavet af stærkt termoplastisk materiale, der er medicinsk godkendt. Skinnerne er skræddersyede til hver patient, og flytter tænderne i små kontrollerede bevægelser, som er planlagt fra behandlingens start.

Gennemsigtige skinner. Muligheden for at tage skinnerne ud ved spisning og tandbørstning. Muligheden for at se det endelige behandlingsresultat virtuelt inden behandlingen påbegyndes.
   

Billede 1